این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است که می توان به عنوان صبحانه با بیسکویت یا پنکیک و سایر نانها میل کرد.


حالا که فصلهلوو انبه است، می‌توانید با استفاده از این دو میوه خوشمزهمارمالادی درست کنید که سریع آماده می‌شود. طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.

مواد لازم :
 هلو : ۲ عدد
 شکر: هم‌ وزن هلو و انبه
 پودر ژله هلو : ۱ قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید.
همه را به قطعات ریز خرد کنید.
پودرژلهرا در کمی آب گرم حل کنید.
هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود.
میزان آبی که اضافه می کنید نباید زیاد باشد؛ بلکه باید به حدی باشد که میوه ها پخته شود و در پایان پخت، آب کاملاْ تبخیر شده باشد.
سعی کنید با پشت قاشق میوه‌ها را له کنید.  
ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود.
این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است که می توان به عنوان صبحانه با بیسکویت یا پنکیک و سایر نانها میل کرد.
میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت مدت نگهداری آن طولانی نخواهد بود



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jamejamonline.ir



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه