می تونید از رنگ های دختلف برای این ژله استفاده کنید.


برای لایه قرمز :
ژله قرمز یك بسته
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 1 لیوان

برای لایه سفید :
شیر عسلی 4 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 1 لیوان
یخ 10 قطعه
شكر به میزان دلخواه

برای لایه سبز :
ژله سبز یك بسته
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 1 لیوان
یخ 10 قطعه

در مورد این دسر مهم نیست كه مارك ژله چی باشه.
طعمش هم اهمیت نداره.
فقط اگر با تركیب طعمهای خاصی مشكل دارید حتما در انتخابش دقت به خرج بدید.
پودر ژلاتین رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.
اگر ذائقه خاصی دارید و ژله ها رو شیرینتر دوست دارید حتما در لایه سبز و قرمز هم از شكر استفاده كنید.
میزان شكر برای لایه سفید اختیاریه. مقداری شكر بریزید و بچشید اگر نیاز بود مجددا اضافه كنید.
در صورت در اختیار نداشتن شیر عسلی بازاری میتونید شیر عسلی رو به سادگی در منزل تهیه كنید.

برای لایه قرمز :
پودر ژله و پودر ژلاتین رو در دیگ یا شیر جوش میریزیم.
آب رو اضافه میكنیم و هم میزنیم.
در صورت تمایل میتونید به ژله شكر اضافه كنید.
زیر دیگ رو روشن كرده (حرارت متوسط) و مرتب هم میزنیم تا پودر ژلاتین و پودر ژله در آب حل بشه.
همین كه خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم.
یخ رو به مایع ژله اضافه میكنیم و مرتب هم میزنیم تا یخها ذوب بشن.

برای لایه سفید :
پودر ژلاتین و آب رو توی دیگ ریخته و هم میزنیم.
شیر عسلی رو اضافه كرده و زیر دیگ رو روشن میكنیم (حرارت متوسط)
به میزان دلخواه شكر اضافه میكنیم.
به هم زدن ادامه میدیم تا زمانی كه مایع شروع كنه به قل زدن.
دیگ رو از روی حرارت برداشته و یخها رو اضافه میكنیم.
مرتب هم میزنیم تا یخها ذوب بشن.

برای لایه سبز :
پودر ژله و پودر ژلاتین رو در دیگ یا شیر جوش میریزیم.
آب رو اضافه میكنیم و هم میزنیم.
در صورت تمایل میتونید به ژله شكر اضافه كنید.
زیر دیگ رو روشن كرده (حرارت متوسط) و مرتب هم میزنیم تا پودر ژلاتین و پودر ژله در آب حل بشه.
همین كه خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم.
یخ رو به مایع ژله اضافه میكنیم و مرتب هم میزنیم تا یخها ذوب بشن.


در صورتی كه مایلید ژله های سبز و قرمز شما شفاف نبوده و حالت كدر (یك رنگ مات) داشته باشه (یعنی مطابق تصاویر): در این مرحله دو قاشق غذا خوری از مخلوط ژله سفید رو در مخلوط ژله سبز و همچنین دو قاشق غذاخوری نیز به مخلوط ژله قرمز اضافه كنید.

من از یك قالب مربع شكل با سایز 20 سانتیمتر در 20 سانتیمتر استفاده كردم.

دو لایه سلفون رو روی هم قرار میدیم.
قالب رو خیس میكنیم.
سلفون رو توی قالب قرار میدیم به شكلی كه لبه های سلفون از قالب آویزان باشد.

ژله قرمز را توی قالب میریزیم.
به مدت 15 تا بیست دقیقه توی یخچال قرار میدیم یا تازمانی كه سفت شود.

ژله سفید رو روی ژله قرمز میریزیم.
به مدت نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم یا تا زمانی كه سفت شود.

ژله سبز رنگ رو روی ژله سفید میریزیم.
قالب رو توی یخچال میذاریم به مدت دو ساعت یا ترجیحا شب تا صبح.


لبه های سلفون رو دو دستی گرفته و ژله رو رو به بالا كشیده و از قالب خارج میكنیم.

حالا ژله رو به سایزهای دلخواه برش میزنیم.
من ابتدا به صورت مكعب مستطیل برش زده سپس به صورت قطری باز برش زدم. مطابق تصویر.
برای اینكه ژله ها فرم پرچم به خودشون بگیرند در یك سمت از ژله ها خلال دندون فرو میكنیم.
ژله ها رو تا هنگام مصرف در یخچال نگهداری میكنیم.
در ظروف دلخواه سرو میكنیم.


توجه: "عكس اول" رو من برای انتقال بهتر مفهوم "ژله پرچم ایران" گرفتم و سرو ژله به این صورت رو به شما توصیه نمیكنم. مخصوصا در شرایط محیطی گرم. اگر خیلی اصرار دارید كه ژله رو به این شكل سرو كنید باید حتما از سیخ چوبی باریك استفاده كرده و یكی از اضلاع پرچم رو هم قطور تر برش بزنید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : cheftayebeh.ir



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه