سپس، شكلات تخته‌ای سفید را رنده كرده و به موادمان اضافه می‌كنیم. مخلوط به دست آمده باید حالتی داشته باشد كه بتوانیم آن را به شكل گلوله‌های توپی كوچكی دربیاوریم.



مواد لازم :
خرما : یك پیمانه
گردو : یك پیمانه
پودر نارگیل : یك پیمانه 
بیسكوئیت مادر یك بسته : ( پودر شده )
گلاب : سه قاشق غذاخوری
شكلات شیری ( تخته‌‌ای سفید ) : 50 گرم

طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسكوئیت و گردو خوب چرخ می‌كنیم و گلاب را به بقیه مواد اضافه كرده و ورز می‌دهیم.
سپس، شكلات تخته‌ای سفید را رنده كرده و به موادمان اضافه می‌كنیم. مخلوط به دست آمده باید حالتی داشته باشد كه بتوانیم آن را به شكل گلوله‌های توپی كوچكی دربیاوریم. پس از این كار، آ��ها را در پودر نارگیل یا كنجد می‌غلتانیم و در ظرف می‌چینیم.

نكته :
اگر مواد خمیر مانند حاصله شل باشد، كمی پودر بیسكوئیت اضافه می‌كنیم و اگر سفت باشد، كمی گلاب می‌ ریزیم.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : groohashpazi.blogfa.com
 
 

طرز تهیه بستنی شکلاتی

طرز تهیه موکا داغ 

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه تست فرانسوی

کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه