با این مقدار حدود 25 تا توپك قیصی ای خواهید داشت.


مواد لازم :
پودر نارگیل : 1 لیوان
شیر عسلی : ربع لیوان
رنده پوست پرتقال : یا وانیل

طرز تهیه :
قیصی ها و پودر نارگیل رو بریزید توی غذاساز


اجازه بدید خوب له شه


حالا شیر عسلی رو اضافه كنید


شیر عسلی رو كم كم اضافه كنید یعنی همه رو خالی نكنید توی بلندر
میكسش كه كردید و خمیری شد اگر نیاز بود باز كمی شیر عسلی اضافه كنید


خب حالا بذاریدش توی یخچال تا سفت شه و خودش رو بگیره


شیرعسلی خاصیتش اینه كه وقتی سرد میشه سفت تر میشه. اینه كه خمیرتون بعد از سرد شدن در حدی سفت خواهد بود كه بتونید بهش شكل بدید
پس خوب كه سفت شد به شكل توپهای كوچولو در آورده و توی پودر نارگیل یا پودر پسته بغلتونیدش


توپك سمت چپی كاور نشده است
وسطی با پودر نارگیل كاور شده و با خلال پسته تزئین شده
و سمت راستی كاملا با پودر پسته پوشونده شده
از هر سه تركیب استفاده كنید تا تنوع رنگی داشته باشید
میتونید با گردو هم چندتای دیگه اش رو كاور كنید


با این مقدار حدود 25 تا توپك قیصی ای خواهید داشت
خوشگل تر میشه اگر توی كاغذ شكلات سرو كنید
بذاریدش توی یخچال تا هنگام سرو
دقت كنید هوا نبینه كه بو جذب نكنه
عمرش طولانیه و تا چند هفته دوام میاره




گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : cheftayebeh.ir



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه